اتفاق وحشتناکی که پس از برخورد لیمو ترش لیسبون به قطار رخ داد

مطالعات قبلی نشان داده بود که لیمو ترش لیسبون دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی است، در حضور اسیدها و شرایط قلیایی پایدار است و می تواند به α-ترپینئول ایزومریزه شود که همان ظرفیت آنتی اکسیدانی را دارد.

(الف) فعالیت مهار رادیکال DPPH. (ب) فعالیت مهار رادیکال DPPH پس از آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش. (ج) کاهش فعالیت قدرت. (د) کاهش فعالیت قدرت پس از آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش. (ه) ظرفیت آنتی اکسیدانی معادل Trolox. (و) ظرفیت آنتی اکسیدانی معادل Trolox پس از آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش

VitC: 1000 ppm; کنترل – آب لیمو؛ NLFP – محصولات تخمیر شده لیمو غیر استریل شده؛ میانگین ± SD (انحراف استاندارد) پنج اندازه گیری. مقادیر به صورت میانگین ± انحراف استاندارد بیان می شوند و بین میانگین حروف مختلف در یک ستون تفاوت معنی داری وجود دارد.

لیمو

شکل 2. اثر غلظت های مختلف LWAE بر ظرفیت آنتی اکسیدانی محصول تخمیر لیمو. (الف) فعالیت مهار رادیکال DPPH. (ب) فعالیت مهار رادیکال DPPH پس از آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش. (ج) کاهش فعالیت قدرت. (د) کاهش فعالیت قدرت پس از آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش. (ه) ظرفیت آنتی اکسیدانی معادل Trolox. (و) ظرفیت آنتی اکسیدانی معادل Trolox پس از آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش

VitC: 1000 ppm; کنترل  آب لیمو؛ LFP محصولات تخمیر شده لیمو؛ میانگین ± SD (انحراف استاندارد) پنج اندازه گیری. مقادیر به صورت میانگین ± انحراف استاندارد بیان می شوند و بین میانگین حروف مختلف در یک ستون تفاوت معنی داری وجود دارد (05/0p <).

اید گفت لیمونن اثر قابل توجه تری داشت. هنگامی که NLFP به 2٪ LWAE اضافه شد، ظرفیت آنتی اکسیدانی از 49٪ به 53٪ افزایش یافت و با اضافه شدن 5٪ LWAE به 56٪ افزایش یافت.

علاوه بر این، ظرفیت آنتی اکسیدانی LFP با اضافه شدن 5٪ LWAE به 53٪ رسید که بیانی مشابه با NLFP دارد. این پدیده همچنین منجر به آزمایش شبیه سازی دستگاه گوارش شد که در آن NLFP و LFP به ترتیب 31% و 27% ظرفیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند.