خرما خشک مشکی باعث حمله مگس های سرکه خواهد شد

اغلب خرما خشک مشکی به صورت خشک فروخته می شود. رنگ میوه تیره، قهوه ای شکلاتی است. سطح میوه نباید با کریستال های شکوفه یا قند پوشانده شود.

این ممکن است نشان دهنده نگهداری طولانی مدت یا خیساندن در محلول شیرین باشد. اگر پوست بیش از حد براق باشد، آن را چرب می کنند و ارزیابی درجه کیفیت محصول دشوار خواهد بود. خرماهای خیلی چروکیده و خشک به دلیل خشک شدن بیش از حد سفت و کم طعم خواهند بود.

خرما را در یک ظرف دربسته (مثلاً در ظرف شیشه ای) در مکانی خشک و تاریک نگهداری می کنند. از آنجایی که خرما سطحی چسبناک دارد، گرد و غبار می تواند روی آن جمع شود. میوه ها را نباید برای مدت طولانی در فضای باز نگهداری کرد.

میوه ها یکی از غنی ترین منابع ویتامین و مواد معدنی هستند. آنها اغلب در رژیم های غذایی مختلف استفاده می شوند، زیرا کالری زیادی ندارند، به کاهش احساس گرسنگی کمک می کنند و دارای خواص محصولات – “چربی سوز” هستند.

خرما میوه درخت خرما استوایی است. بسته به رقم، میوه های تازه اندازه کوچکی دارند و رنگ آنها از زرد و قرمز تا قهوه ای تیره متغیر است. آنها اغلب به شکل میوه های خشک فروخته می شوند.

خرما

خشک شدن یا نبودن خرماها را می توانید از روی ظاهرشان تشخیص دهید. هر چه پوست صاف تر باشد، میوه تازه تر است. خرما گاهی در شربت خیس می شود، اما حتی بدون افزودن شکر، طعم کاراملی قابل تشخیصی دارد.

100 گرم میوه حاوی:

  • 277 کیلو کالری؛
  • فیبر، 7 گرم؛
  • پروتئین، 2 گرم؛
  • کربوهیدرات، 75 گرم.

محتوای ویتامین (% ارزش روزانه):

  • ویتامین K، 5٪؛
  • ویتامین B6، 12٪؛
  • ویتامین C، 1٪؛
  • منگنز، 15٪؛
  • پتاسیم، 20٪؛
  • منیزیم، 14٪؛
  • مس، 18٪;
  • آهن 5 درصد

خرما سرشار از آنتی اکسیدان است

آنتی اکسیدان های موجود در غذاها به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های خطرناک کمک می کند [1]. آنها از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد که باعث واکنش های اکسیداتیو مضر می شوند محافظت می کنند.

میوه ها حاوی بالاترین میزان آنتی اکسیدان در مقایسه با سایر محصولات مشابه – آلو و انجیر هستند [2]. میوه های خرما سرشار از فلاونوئیدها و اسید فنولیک هستند که التهاب را کاهش می دهند و همچنین کاروتنوئیدها برای قلب مفید هستند.