برای تولید بهترین نوع چای میوه ای شاه توت باید خصوصیاتی را در خصوص آن رعایت کرد تا بتوان به تمامی املاح این نوشیدنی دسترسی پیدا کرد.یکی از مهم ترین راهکارها در خصوص تولید چای میوه ای شاه توت این می باشد که میوه کاملا طبیعی باشد و از ریختن عصاره ها برای طعم دهی این چای به آن خودداری کرد. هم چنین در هنگام اضافه کردن این میوه باید به صورت کامل آن را خشک کنیم زیرا این میوه از آب زیادی برخوردار است و به همین دلیل زمان زیادی را می خواهد تا خشک شود و این خشک شدن املاح این میوه را بیش تر می کند. باید دقت داشته باشیم که میوه شاه توت رسیده باشد و تا حدودی طعم آن شیرین باشد وگرنه نمی توان از فسفر این چای بهره برد.
تمامی حقوق برای چای میوه ای محفوظ است