چای سفید انبه گلابی

در حالی که بسیاری از چای های سفید فقط از جوانه ها تشکیل شده اند، پایه چای سفید (China Pai Mu Tan) این ترکیب “سبک جدید” است که شامل برگ های جوان و نابالغ همراه با جوانه ها است. در بین همه چای‌ها، چای سفید کمترین اکسیده شدن را دارد، بنابراین جوانه‌ها و برگ‌ها با دقت کنده می‌شوند و برای اطمینان از کبودی آن‌ها نگهداری می‌شوند. (هر گونه آسیب باعث اکسیداسیون می شود.)

می بینید که برگ های سفید چای فضای زیادی را در ظرف اشغال می کنند و باید مراقب باشید که برگ های بزرگ آن نشکند.

چای میوه ای

چای انبه گلابی

یک روز سرد عبوس دیگر. گل های بهاری؟ ماه ها دور.دم-چای-وب

در واقع، یک فنجان چای با لیمو عمانی زرد – یک لذت ساده – می تواند کافی باشد.

بویی از تابستان و بنابراین، چای سفید انبه گلابی انتخاب امروز من است.

این چای سبک میوه ای تابستانی را به صبح من می آورد. لمسی از آفتاب.

چرا این چای کار می کند

در حالی که بسیاری از چای های سفید فقط از جوانه ها تشکیل شده اند، پایه چای سفید (China Pai Mu Tan) این ترکیب “سبک جدید” است که شامل برگ های جوان و نابالغ همراه با جوانه ها است. در بین همه چای‌ها، چای سفید کمترین اکسیده شدن را دارد، بنابراین جوانه‌ها و برگ‌ها با دقت کنده می‌شوند و برای اطمینان از کبودی آن‌ها نگهداری می‌شوند. (هر گونه آسیب باعث اکسیداسیون می شود.)

می بینید که برگ های سفید چای و خواص چای آلبالو برای کبد زیاد است اما فضای زیادی را در ظرف اشغال می کنند و باید مراقب باشید که برگ های بزرگ آن نشکند.

از آنجایی که این برگ‌ها بسیار کرکی هستند، بسیاری از مردم آن‌ها را با وزن اندازه‌گیری می‌کنند نه با قاشق چای‌خوری.

رنگ ها طیفی از قهوه ای روشن تا سبز روشن تا سبزهای زیتونی و یشمی را شامل می شوند. برگ‌های جوان با جوانه‌ها و برگ‌های بسیار نابالغ پراکنده شده‌اند که کرک‌های کوچکی را در خود نگه می‌دارند که باعث می‌شود رنگ آن‌ها نقره‌ای به نظر برسد.

چای لیمو عمانی

این چای سفید از TeaHaus همچنین شامل تکه‌های سیب، مکعب‌های انبه خشک شده، شکوفه‌های همیشه بهار و طعم طبیعی است.

زمانی که برگ ها دم می کشند، اکثراً سبز روشن هستند و می توانید شاهد پرپشت شدن میوه ها باشید.

مانند سایر چای های برگ کامل، این چای بهتر است با فضای کافی برای برگ ها دم کنید. در اینجا من از یک سبد دم کرده فینوم برای صاف کردن برگ ها استفاده می کنم.

چای های سفید همچنین به دمای دم پایین تر نیاز دارند، بنابراین من از آب فیلتر شده در دمای 158 درجه فارنهایت به مدت 3 دقیقه استفاده کردم.

و نتیجه؟

رایحه کامل و میوه ای با طعم های تازه گلابی و انبه که با پایه چای سفید کلاسیک ترکیب می شوند، مطابقت دارد. این میوه شیرینی می دهد که توسط برگ های چای متعادل می شود که رنگ های چوبی را ارائه می دهد.