چای میوه ای گل رز
علاوه بر آن عصاره میوه گل رز دارای فلانونوئید و پلی فنول بوده که هر دو قابلیت کاهش رشد و حرکت سلول های سرطانی پیشگیری می کنند، در واقع بعد از آن که دانشمندان غلظت های مختلفی از عصاره های میوه گل رز را مورد آزمایش قرار داده اند به این نتیجه رسیدند که هر چقدر غلظت بالای موجود در آن بیشتر باشد سرطان سینه تا ۵۰ درصد کاهش می یابد، همچنین می توان آن را به صورت روزانه و یا خام مخلوط یا پخته مصرف نموده و یا شب قبل در آب بگذارید تا خیس بخورد و روز بعد از حدود نیم ساعت در آب بجوشانید و بعد میل نمایید.
علاوه بر آن تحقیقات بیشتری در این زمینه نشان داده شده است که چای میوه گل رز برای سلامتی و تندرستی مفید بوده و مقادیر بسیار بالایی از ویتامین c و ویتامین آ موجود در آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن و به عنوان ماده ادرارآور یا ملین به کاهش یبوست کمک کرده و همچنین روغن دانه های گل رز هم می تواند باعث بهتر شدن جوش روی پوست شده و باعث محافظت پوست گردد.
منبع: بازار چای ایران