چای میوه نسترن
استفاده از میوه گل نسترن یا رز چینی در گذشته برای بیماری قفسه سینه رواج داشته و امروز با تامین ویتامین c موجب کاربرد وسیعی در مکمل های ویتامین طبیعی، چای و محصولات متنوع دیگر از جمله سوپ و مارمالاد شده است و یک نوشیدنی مغذی و خوشمزه برای کودکان و طعم دهنده در چای و مربا استفاده می شود.
همچنین چای میوه نسترن علاوه از ویتامین های سی دارای ویتامین های ب 1، ب 2، ب 3 و ویتامین k بوده و همچنین وجود پکتین، تانن ها، اسید سیتریک، اسید مالیک، فلاونوئیدها و اسانس و قند ها را می توان از ترکیبات ویژه آن نام برد.
از جمله خواص چای میوه نسترن می توان به التیام دهنده زخم، رفع بوی بد دهان، دفع کننده کرم معده، درمان سنگ کیسه صفرا، دفع سنگ کلیه، درمان سرما خوردگی و آنفولانزا، درمان ورم چرکی کلیه، درمان نرمی استخوان و کمبود ویتامین c، برای درمان تپش قلب، جهت درمان اسهال و اسهال خونی، برطرف کردن غم و اندوه، تصفیه کننده خون، سرشار از کلسیم، جهت درمان ورم مثانه، درمان یبوست، درمان التهاب کلیه، جهت رفع حالت سستی در بدن، بهترین نوشیدنی برای استفاده در دوران نقاهت و غنی از مواد معدنی و املاح و ویتامینها می باشد.
منبع: بازار چای ایران