در این مقاله می خواهیم به خصوصیات چای میوه خشک و هم چنین به معرفی نمایندگانی که در این بخش در حال فعالیت هستند بپردازیم.
اول از همه چرا اول میوه مورد نظر را خشک می کنند و به چای می ریزند این سوالی است که باید برای جواب دادن آن پرس و جو کنیم. با پرس و جو کردن این سوال و تحقیق در مورد این عامل متوجه شدم که این کار را انجام می دهند زیرا میوه در هنگام خشک کردن عطر و طعم بی نظیری به خود می گیرد و هم چنین بهتر در چای حل می شود. این کار به خصوص برای سیب بسیار پر کاربرد است. در ایران چندین تولید کننده در مرکز و هم چنین تهران داریم که به تولید انواع چای میوه ای می پردازند و این شرکت ها دارای نمایندگانی برای معرفی محصولات خود به مشتریان هستند.
تمامی حقوق برای چای میوه ای محفوظ است